H.H. Duijn

een begrip in de regio

Wie zijn wij?

Ambachtelijke Slagerij H.H. Duijn is een begrip in de regio.

Eigen worstmakerij

Eigen worstmakerij

Als het om specialiteiten gaat, bent U bij ons aan het juiste adres. Met een scala aan lekkernijen wordt vorm gegeven aan de wensen van de klant. Samen met ons enthousiaste team van medewerkers staan wij dagelijks voor U klaar! Zelf bereiden is ons credo. Uit onze vol ambachtelijke worstmakerij komen kwaliteitsproducten, die aan de hoogste eisen voldoen. Klanten weten zich verzekerd van een varieteit aan soepen, salades (Nationaal Kampioen 2008/2009), maaltijden en pate’s. Ons worst assortiment is groots! Wij zijn meerdere malen met goud bekroond en zijn zelfs Nationaal Kampioen Worstmaken geweest.

Historie

Jan Spanjaard was een echte dorpsslager

Sinds 1930 is de Slagerij aan de Huis ten Biltstraat in Santpoort een begrip. De toenmalige eigenaar Jan Spanjaard was een echte dorpsslager, die al bekend stond om zijn kwaliteit!

Als knecht kwam Henk Duijn, vader van en naamdrager van de huidige zaak, Jan Spanjaard bijstaan, om in 1971 de zaak over te nemen met zijn vrouw Ria.

.

Kennis en vakmanschap

Onder de bezielende leiding van beiden is er een mooie basis gelegd voor het resultaat van nu. Kennis, vakmanschap en enthousiasme zijn de kernwoorden voor het type slagerij wat zij voor ogen hadden. Eigenlijk alle producten zelf bereiden, worst, pate’s, salades, soepen, maaltijden en specialiteiten. Niets was te gek.

Levende inkoop

Levende inkoop was en is een must, want dan zie je en weet je wat je koopt en uiteindelijk verkoopt. Met eerst Ton Looy, Ronald Hijnen, Eric Duijn en later Gerrie van de Bos is de liefde voor het slagersvak verder verfijnd en is de slagerij uitgegroeid tot een modern slagersbedrijf, dat nu haar klanten uit Santpoort en omstreken tevredenstelt met kwaliteitsproducten en culinaire (vlees-) lekkernijen!

In de pers en publicaties