Worst maken, een vak apart!

een begrip in de regio

Eigen worstmakerij

Het maken van worst is niet alleen maar vlees en kruiden in een velletje stoppen. Worst maken is passie, vak-idioterie en omdat het leuk is!

Winterse kost,die vroeger zo gewoon was,U kent ze wel de klassiekers,maar o zo lekker...

- Rauwe Rookworst, maar ook Runder Rauwe Rookworst!
- Zuurkoolspek,
- Casselerrib, Gegrilde Bacon, Bourgondische Rib,
- Ouderwets Kinnebak spek….
- Handgesneden Spekblokjes zowel Mager- als Vetspek.

Eigen worstmakerij

Het perfectioneren van smaak, uiterlijk en inhoud passen in onze filosofie van een jong en vooruitstrevend bedrijf.
Wat begon met een rookworstje, en leverworst is nu uitgebreid naar div.soorten grillworst, huisgemaakte pate's, vleeswaren, originele bakbloedworst, boerenleverworst, Santpoortse ossenworst of Beemsterlantse metworst. Mede door de komst van runner-up Patrick Meijer heeft onze worstmakerij weer een boost gekregen. Door wat Patrick op school leert gegarneerd met onze vakkennis hebben wij weer wat huisgemaakte toppers!
*Beemster Zure Zult,
*Boeren-pastei,
*Bourgondische schouderham,
*Porchetta “ Originale” van de Big Green Egg……

Want wat we zelf kunnen bereiden, dat bereiden we!

Met onze moderne apparatuur in de worstmakerij zijn wij in staat om het scala aan worst te bereiden volgens de normen en eisen van deze tijd. En het verwerken van 1e klasse vlees met een uitgekiende kruidensamenstelling zijn de basis voor hoogwaardige kwaliteitsproducten, die er niet om liegen.

In 2004/2005 zijn we zelfs Nationaal Kampioen worst maken geworden, wat een mooie bekroning was en is op ons werk!