Zelf worst en vleeswaren maken, de basis van ons succes !!

Het maken van worst is niet alleen maar vlees en kruiden in een velletje stoppen. Worst maken is passie, vak-idioterie en omdat het leuk is!

".. Winterse kost die vroeger zo gewoon was. U kent ze wel, de klassiekers, maar o zo lekker .."

  • Rauwe Rookworst, maar ook Runder Rauwe Rookworst!
  • Zuurkoolspek,
  • Casselerrib, Gegrilde Bacon, Bourgondische Rib,
  • Ouderwets Kinnebak spek….
  • Handgesneden Spekblokjes zowel Mager- als Vetspek.

Het perfectioneren van smaak, uiterlijk en inhoud passen in onze filosofie van een jong en vooruitstrevend bedrijf. Wat begon met een rookworstje, en leverworst is nu uitgebreid naar diverse soorten grillworst, huisgemaakte paté's, vleeswaren, originele bakbloedworst, boerenleverworst, Santpoortse ossenworst of Beemsterlantse metworst.

Mede door de komst van runner-up Patrick Meijer heeft onze worstmakerij weer een boost gekregen. Door wat Patrick op school leert gegarneerd met onze vakkennis hebben wij weer wat huisgemaakte toppers!

  • Beemster Zure Zult,
  • Boeren-pastei,
  • Bourgondische schouderham,
  • Porchetta “ Originale” van de Big Green Egg……

Want wat we zelf kunnen bereiden, dat bereiden we!

Met onze moderne apparatuur in de worstmakerij zijn wij in staat om het scala aan worst te bereiden volgens de normen en eisen van deze tijd. En het verwerken van 1e klasse vlees met een uitgekiende kruidensamenstelling zijn de basis voor hoogwaardige kwaliteitsproducten, die er niet om liegen.

Openingstijden:

Maandag:    08.00 - 18.00 uur
Dinsdag:      08.00 - 18.00 uur
Woensdag:  08.00 - 18.00 uur
Donderdag: 08.00 - 18.00 uur
Vrijdag:         08.00 - 18.00 uur
Zaterdag:     08.00 - 16.00 uur
Zondag:       Gesloten

Openingstijden tijdens de Feestweek:

Maandag:    08.00 - 17.00 uur

Dinsdag:      08.00 - 17.00 uur

Woensdag:  08.00 - 17.00 uur

Donderdag: 08.00 - 17.00 uur

Vrijdag:          08.00 - 17.00 uur

Zaterdag:      08.00 - 16.00 uur


Contact

Ambachtelijke Slagerij H.H. Duijn

Huis ten Biltstraat 4

2071 EX, Santpoort-Noord

T: +31 23 537 8402

M: info@slagerijduijn.nl